Szórakozás

Feleségnek és az év műsorvezetőjének jelölték Orosz Barbit

Az eddig betörhetetlennek tűnő Orosz Barbit kedvese, Dr. Pap Lajos olyannyira "megszelídítette", hogy Barbara a karácsonyi lánykérésre boldogan és határozottan mondott igent.

Elkelt a TV2 Tűsarok című műsorának producer-műsorvezetője! Az eddig betörhetetlennek tűnő Orosz Barbit kedvese, Dr. Pap Lajos olyannyira “megszelídítette”, hogy Barbara a karácsonyi lánykérésre boldogan és határozottan mondott igent.

“Csak a házasság intézményének megítélésében szelídültem és éppen azért tudtam tiszta szívemből igennel felelni, mert Lajos soha nem próbálta nyesegetni a szárnyaimat és megváltoztatni az én nyitott és izgága lényemet. Elfogadott olyannak, amilyen vagyok: egy határozott, céltudatos nőnek, aki imádja a munkáját és nem akar a klasszikus háziasszony szerepkörben tetszelegni, – és ezzel teljesen meghódította a szívemet.”

Barbi és leendő férje tehát az összeköltözés után nem sokkal örökre összekötik az életüket. Olyan esküvőt szerveznek, amely méltán lehet életük igazi “nagy” napja. Az Esküvő Classic Magazin meseszép ruhákban fotózta címlapjára a műsorvezetőt, ezzel is segítve, mely darabot válassza a menyasszony a szertartásra és a lagzira.

“Egy csodálatos, habos ruhakölteményben állok majd az oltár elé, annak ellenére, hogy sosem vágytam mesebeli, hófehér menyasszonyi ruhákra. Nagy izgalommal várjuk a házasságkötés napját. Boldog vagyok és tudom, hogy Lajos mellett az is maradok, hisz benne megtaláltam mindazt, amiről valaha álmodtam.”

Miközben Barbi forgatásról ruhapróbára rohan és élete egyik legfontosabb eseményére készül, újabb óriási öröm érte, hisz jelölték a Glamour Woman of the Year díjára műsorvezető kategóriában.

“Már a jelöléstől is nagyon boldog vagyok, és határtalan büszkeséget érzek, hiszen a mezőny igen erős és megtiszteltetés számomra, hogy velük “versenghetek” a díjért. Számos olyan ismerős is van a jelöltek között, akikkel volt szerencsém együtt dolgozni korábban, így tiszta szívből szurkolok mindnyájuknak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik