Szórakozás

A rendőrök segítették kórházba a vajúdó kismamát

A Zirci Rendőrőrs parancsnoka és egy körzeti megbízott segített eljutni a veszprémi kórházba egy vajúdó kismamának a mai délelőtt folyamán.

Az őrsparancsnok kollégájával a 82-es számú főutat ellenőrizte, ahol a hóban elakadt kamionok műszaki mentése folyt éppen. A gépkocsisor a nehezen járható útszakaszon a mentés miatt feltorlódott, időnként beállt.

Egy kétségbeesett férfi rohant ekkor oda az egyenruhásokhoz, és elmondta, hogy a veszprémi kórház szülészetére tart vajúdó feleségével, de beragadtak az álló gépkocsisorba.

A rendőrök egyből gondoskodtak arról, hogy a szülni készülő nőt szállító gépkocsi soron kívül eljusson a kórházba. Egy megkülönböztető jelzést használó járőrautó felvezetésével elindultak Veszprém irányába, közben rádión értesítették a megyei ügyeletet az esetről. A veszprémi rendőrök gondoskodtak arról, hogy a nehezen járható utakon mindig gyorsan átjussanak. Az ügyeletes telefonon értesítette a kórházat, így amikor odaértek már vártak a kismamára és egyből a szülőszobába tolták be-áll a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik