Szórakozás

A legrosszabbra is felkészült Erdélyi Mónika

Tánctudása után énekhangját is megcsillantja hamarosan Erdélyi Mónika. A műsorvezető hosszú idő után A Nagy Duettel tér vissza a képernyőre. Most kiderül: mennyire maradt egykori népszerűségéből.

Mint megírtuk, Erdélyi Mónika már biztosan ott lesz a SuperTV2 A Nagy Duettjének fellépői között.  A Mónika show egykori házigazdája azt állítja, felkészült a legrosszabbra is: hogy már az első körben hazaküldik a nézők.

“Persze úgy állok hozzá, hogy ez egy játék, és annál jobb, minél tovább benne marad az ember” – vélekedik a műsorvezető, aki titkon reméli, szerencsésebb lesz az éneklés terén, mint egykor a táncban. A Szombat esti láz első szériájában – amelynek kedvéért még Mukli Gyulával tervezett házasságát is elhalasztotta – ugyanis az elsők között esett ki pátjával, Cseh Szakál Tiborral.

Ám a táncos műsor nem csak ezért nem tartozik Mónika a legszebb emlékei közé. A tévést a zsűriben helyet foglaló Medveczky Ilona súlyos kritikával illette, a két híresség megromlott viszonya hetekig szolgáltatott témát a bulvárlapoknak.

(Fotó: tv2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik