Szórakozás

“Súlyos betegen” állnak színpadra a Voice-osok

Weisz Viktor (Weisz Viktor)
Weisz Viktor (Weisz Viktor)

Kiderült, csupán a hang a Voice-ban sem elég. A TV2 emberi drámákkal, komoly betegségekről szóló hírekkel igyekszik érdekessé tenni énekeseit.

Ahogy a nemrégiben Fatima hangszálödémával, a múlt heti Voice döntőben pedig Torzsa Gabi két rosszullét között lépett színpadra – s ha jól emlékszünk, Henderson Dávid is gyengélkedett, nem beszélve Szécsi Saci bokaműtétéről – most Weisz Viktorról beszélik: gyomorfertőzést kapott, ráadásul a gerince is megsérült.

Nem kell sokat töprengeni azon, hogy a súlyosabbnál súlyosabb kórságok híre miért mindig pénteken, az élő adás napján látnak napvilágot, nyilván, a szlogennel ellentétben, a hang nem elég, a versenyzőket – és természetesen a nézettséget – a biztonság kedvéért nem árt megtámogatni egy kis drámával sem.

Szerencsére azonban Fatima hangszálai sem sérültek a felépés miatt, és Gabi is csak a főpróbán ájult el, ám élő adásban állta a sarat, így bízunk benne, hogy Weisz Viktor betegségének is nagyobb a füstje, mint a lángja. Ha tévedünk, jobbulást kívánunk neki.

(Fotó: tv2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik