Kiderült! Csobot Adél más hírességgel is kavart

Előfordult, hogy egyszerre több vasat is tartott a tűzben Csobot Adél. A Blikk információi szerint novemberben Majka zenésztársához, Curtiszhez is gyengéd szálak fűzték.
Kapcsolódó cikkek

Bármennyire ártatlan Csobot Adél mosolya, az elmúlt hónapok tanúsága szerint virtuóz módon űzi szerelmi életét. Az x-faktoros elsőként versenyzőtársával, Nagy Szilárddal jött össze, aztán jött Istenes Bence, majd kiderült, hogy mindeközben állítólag még erdélyi volt barátjával sem szakította meg a kapcsolatot. Ha így még nem lenne elég kusza a történet, most egy újabb híresség is bekapcsolódik a szerelmi sokszögbe.


(Fotó: RTL Klub, Facebook)

A Blikk információi szerint ugyanis Csobot Adél fejét Majka zenésztársa, Curtis, azaz Széki Attila is elcsavarta néhány hónapja. A hírek szerint novemberben ismerkedett meg a páros, és már véget is ért a románcuk, mivel mindketten túl elfoglaltak voltak egy párkapcsolathoz. A napilap informátora szerint akkor találkoztak először, amikor Curtis az X-Faktorban sztárfellépőként vendégeskedett. Már az első alkalommal is vonzódtak egymáshoz, azután pedig egyre mélyült a kapcsolatuk, és állítólag Adél miatta dobta ki erdélyi kedvesét is.

A napilap értesülését természetesen mindkét fél cáfolja. Adél a Blikknek nyilatkozni sem volt hajlandó, Curtis pedig szűkszavúan annyit mondott, hogy bár sokat beszélgettek, az X-Faktor felvételén kívül sosem találkozott a lánnyal.

Címkék: curtiscsobot adél