Szórakozás

Egyszemélyes, kis boltokból lopnak

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 01. 10. 14:20

Két férfi közül az egyik eltereli az egyszemélyes bolt eladójának figyelmét, a másik pedig ellopja a táskáját. Ezzel a módszerrel loptak több boltból is -figyelmeztet a rendőrség.

Kunszentmiklós Rendőrkapitányság eljárást indítot lopás miatt ismeretlen tettes ellen. Még a múlt év december 14-én két ismeretlen férfi egy szalkszentmártoni italdiszkontba ment be, az ott dolgozó nő figyelmét elterelték és a táskájából ellopták a pénztárcáját, amiben 200.000,-Ft. volt.

December 19.-én szintén két férfi ment be egy kunszentmiklósi tápboltba, az ott dolgozó nő figyelmét ugyanazzal a módszerrel elterelték, és ellopták a táskáját, amelyben készpénz és iratok voltak. Az iratokat a későbbiekben eldobták, azok hiánytalanul megkerültek.

A nyomozás alapján feltételezhető, hogy a két férfi olyan kisboltokat keres fel, ahol csupán egy eladó van. Az egyik férfi vásárlási szándékkal az eladó figyelmét eltereli, ezalatt a másik ezt kihasználva magához veszi a sértettek értékeit. A képen, a boltban elhelyezett kamera felvételén jól látható a két tolvaj, és a lopás elkövetése is.

Aki felvilágosítással tud szolgálni a személyek vonatkozásában, kérik, hívja a 107-es telefonszámot, vagy a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságot – munkaidőben – a 76/551-100 telefonszámon.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Closeup portrait of a beautiful redhead woman using smartphone
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.