Szórakozás

Hét elfogatóparancs volt ellene érvényben

Hét elfogatóparancs volt érvényben az ellen az apa és lánya ellen, akiket kedden este Pécsen fogtak el a rendőrök és a kommnadósok. A lány az ágyneműtartóból került elő.

A rendőrök és a kommandósok közös akcióban fogtak el kedden este Pécsi lakásában egy 45 éves baksai férfit, aki ellen egyszerre hét elfogatóparancs is érvényben van. A házkutatás során betöréshez használt eszközök kerültek elő, amiről a férfi elismerte, hogy az övé – tudta meg a Szeged24.huBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatától

A bűnözőt hivatalos személy elleni erőszak, testi sértés, és vagyon elleni bűncselekmények miatt keresték. Börtönbünetést is kiszabtak rá rorábban, de a férfi nem vonultbe a határidőre, úgyhogy azonnal a Kecskeméti büntetés végrehajtási intézménybe szállították.

Ugyancsak elfogták még aznap este, egy másik, Pécshez közeli családi házban a férfi 27 éves lányát is, aki a rendőrök megérkezésekor az ágyneműtartóba bújt el, de a kommandósok megtalálták. Ellene vagyon elleni bűncselekmény miatt volt érvényben elfogatóparancs.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik