Szórakozás

Csinos műsorvezetők versenyben – Ki lesz a legjobb?

Lilu, Ördög Nóra és Tatár Csilla után idén akár egy zenecsatorna műsorvezetője vagy épp egy rádiós is hazaviheti a Glamour Women of the Year díját. Az elismerésért Iszak Eszter, a VIVA TV képernyőse másodjára száll versenybe, de többek között jelölték a life.hu szépségszakértőjét, Takács Nórát is.

A korábbi években a papírforma érvényesül a Women of the Year legjobb műsorvezető kategória versenyében. A díjátadón évről évre ugyanis valamelyik vezető kereskedelmi televízió meghatározó arca örülhetett az elismerésnek. 2013-ban ez a „hagyomány” megszakadhat, hiszen többek között a jelöltek között van ismét a VIVA TV tehetsége, Iszak Eszter.

„Nagyon meglepett a jelölés, ahogy tavaly is. Megtisztelő, hogy a Glamour csapata újra gondolt rám és továbbra is a legjobbak között tart számon.” – mondta Iszak Eszti, aki rajongóit folyamatosan  szavazásra buzdítja, és már azon töri a fejét, miben lép majd a gála rózsaszín szőnyegére. – „Még bőven van idő a tökéletes ruha kiválasztására, de már most úgy nézem a különféle divatanyagokat és külföldi gálák beszámolóit, hogy azt nézem, milyen ötletet lehetne hasznosítani, mi az az irány, ami tetszene.” – tette hozzá a VIVA TV csinos műsorvezetője, aki azt is bevallotta, hogy valószínűleg egy hátul nyitott, elöl zárt ruha lesz nála a befutó a márciusi Women of the Year gálára.

A közönség Eszti mellett a life.hu szépségszakértőjére, Takács Nórára is szavazhat. „Nagyon nehéz hetet zártunk, amikor értesültem a jelölésről. Ami csak lehetett elromlott, széttört, kiégett a forgatások közben. Már előre nevettük, mi lesz a következő szerencsétlenség, amikor megszólalt a telefonom. Eleinte nem is értettem miről van szó, olyan különös volt jó hírt hallani.” – árulta el Takács Nóra. – „A műfajom nagyon speciális. Nem megszokott, hogy valaki zöld arcpakolással a fején kívánjon jó reggelt a tévében. A személyes hangvétel miatt sokan magukénak érzik a műsort, kipróbálják, amit látnak, majd tapasztalatot cserélünk. Így alakult ki a szuper “jónő” közösség. Jelenleg több mint ötvenezren vagyunk.

Hogy mi a siker számomra? Hát ez! Két év alatt, ötvenezer új barátnőm lett.” – mondta a műsorvezető. A legjobb műsorvezetőnek járó díj sorsa még nem dőlt el. Eszti és Nóra mellett D. Tóth Kriszta, Orosz Barbi (TV2) és Vágó Piros (Class FM) várja a közönség szavazatait a többi kategória jelöltjeivel együtt. Voksolni a www.glamouronline.hu –n lehet március 11-ig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik