Szórakozás

100 ezer forintos fizetést ajánlottak Depardieunek

Gerard Depardieu (gerard depardieu, )
Gerard Depardieu (gerard depardieu, )

Egy szibériai színház ajánlott munkát a világhírű francia színésznek. Ha el is fogadná, biztosan nem a pénzért.

A nyugat-szibériai Tyumeny városának Nagyszínháza márciustól foglalkoztatná Gerard Depardieut 16 ezer rubeles (117 ezer forintos) fizetéssel. Plusz juttatásokkal együtt havi 24 ezer rubelre (175 ezer forintra) tehetne szert.  A színház azonban nagyvonalú, felajánlotta, hogy még lakást is bérel a színésznek a 600 ezer lakosú Tyumenyben.  Az ajánlatot még a héten elküldik a művésznek.

A tyumenyi nagyszínház igazgatója a város előnyei között említette, hogy mindössze kétszáz kilométerre fekszik a Szibéria szellemi központjaként emlegetett Tobolszktól. Hozzáfűzte, Tobolszk erődjében őrizték II. Miklós cárt és családját, mielőtt 1918-ban végeztek volna velük Jekatyerinburgban.

Vlagyimir Putyin január 3-án személyesen adott orosz útlevelet c-nek, aki most már hivatalosan is orosz állampolgár.

A 64 éves francia színész a hazájában a szocialista kormányzat által tervbe vett luxusadó miatt jelentette be, hogy elhagyja Franciaországot. Belgiumban, egy Néchin nevű településen vett házat. Döntését “sajnálattal” vette tudomásul Jean-Marc Ayrault francia kormányfő. Hírek szerint a színész közölte, kész lemondani francia állampolgárságáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik