Szórakozás

Nyersolaj és sertések az autópályán

Hétfő reggel baleset történt az M6-os és az M-5ös autópályán. Előbbin egy nyersolajat szállító tartálykocsi, utóbbin egy sertéseket szállító teherautó ütközött.

Nyersolajat szállító tartálykocsi ütközött szalagkorlátnak az M6-os autópályán, a 24. kilométernél hétfő reggel, a helyszínen teljes útzár van – közölte Spitz Alexandra, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A baleset a Budapestről Százhalombatta felé vezető oldalon történt, a tartálykocsi mentéséhez az érdi tűzoltók vonultak ki – tette hozzá. Senki nem sérült meg, és a szállított olaj sem ömlött ki az útra. A helyszínre érkezett egy átfejtő tartályautó, amelybe átszivattyúzzák a tartálykocsiban szállított nyersolajat. A baleset egy lehajtónál történt, a rendőrség leterelte a forgalmat az autópályáról.

Kecskemét közelében egy sertéseket szállító tehergépkocsi az árokba hajtott és felborult az M5-ös autópálya 78-as kilométerénél hétfőn reggel, ezért a Szeged felé vezető oldalt lezárták Kecskemét közelében. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Rákosi Mihály közlése szerint személyi sérülés nem történt, de több sertés elszabadult.

Az Útinform tájékoztatása szerint a forgalmat a régi 5-ös útra terelik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik