Szórakozás

Erotikus helyett nevetséges lett a topless időjárás-jelentés első adása

Akit két fedetlen mell látványa még nem hozna annyira izgalomba, hogy a Pro4 topless időjárás-jelentésre kapcsoljon, mindenképp tegye meg a még súgógépről olvasni tanuló műsorvezetők remegő hangon előadott béna poénjaiért, vagy reggeli csipás fotóikért.

Az első adásban Mészáros Dóra vetkőzött feszengve a kamera előtt, miközben próbált a nézőkkel “szemkontaktust”, tartani, szöveget olvasni és még spontánnak is tűnni. Tényleg csak próbált, de hát istenem, legalább lehámozta magáról a feszes fekete fűzőjét. Az már senkit sem érdekelt, hogy halvány lila gőze nem volt arról, merre van  Moszkva vagy London, és hogy csak akadozva tudta előadni viccesnek szánt szövegét. Pedig Dórinak van gyakorlata a kamera előtt. Már több mint tíz éve főfoglalkozásként űzi az erotikus filmezést, sőt Playboy-címlaplányként is feltűnt már, igaz ott beszélnie nem kellett.

Hamarosan bemutatkozik még a képernyőn Sáfrány Emese és Dósa Kinga is, már az ő alakításukat is tűkön ülve várjuk. Addig is íme a szóban forgó videó:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik