Szórakozás

Wow! Van új élő Barbie baba!

Barbie-külsőhöz Barbie-világ, Barbie-ház, de ha más nem, akkor egy igazi Barbie-barátnő dukál úgy igazán. Az orosz Olga Oleynik a legújabb Barbie, akit már csak Dominikaként lehet ismerni.

Dominika egyből megtalálta lelki társát, az ukrán Barbie-t, Valeria Lukyonovát. Barátságuk talán nem annyira mű, mint kinézetük. Már tervezik amerikai utazásukat, és ha mázlink van, még kapnak is egy remek realityműsort, amely amúgy is csak annyira lehet valós, mint maguk a lányok (meg mint az összes reailty, úgy nagyjából).

Valeria Lukyonova (balra) és Olga Oleynik

Ilyen egyszerűen nincs. Vannak olyan képek, amelyeken látszik az utómunka, mert nem létezik, hogy valakinek ilyen tengerkék szemei legyenek vagy, hogy a bőre tónusa a kirakatbábukéval legyen megegyező. Tudom én, lehet úgy sminkelni, hogy van az a kilós kiszerelésű alapozó, amiben meg lehet hemperegni nap mint nap, de ez azért kiveri a biztosítékot.

Magyarországnak is megvolt a maga low budget Barbie babája. Emlékszünk még Kelemen Annára, aki az egyik magazinnak bőszen dobta le magáról a textilt, majd nem kevés utómunkával úgy ábrázolták, mint egy életre kelt kirakatbábut? Az is érdekes volt pár hónapig. Az meg majd elválik, hogy az orosz-ukrán Barbie-páros mikor kerül vissza a gyűjtődobozba, hogy ott porosodjanak azon a bizonyos képzeletbeli szekrény tetején.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik