Szórakozás

Törtek az orrok az év első napján

Három férfinek törték be az orrát 2013 első napján.

A Móri Rendőrkapitányságra 2013. január 1-jén személyesen tett bejelentést egy 17 éves móri fiú. A nyomozóknak elmondta, hogy  egy 19 éves móri fiatalember hajnalban Móron, a Wekerle utcában részegsége és egy korábbi nézeteltérésük miatt bántalmazta úgy, hogy jobb kézzel ököllel megütötte az orrát.  A Fehérvár24 információi szerint a fiatal fiú ezután hazament, majd édesanyjával a székesfehérvári kórházba ment, ahol megröntgenezték. Az orvosi szakvélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. A rendőrök az elkövetőt elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt, melynek során a bántalmazást elismerte.

A sárbogárdi rendőrök ugyanezen a napon délután fogták el azt a sárbogárdi férfit, aki hajnalban Sárbogárdon, a Hősök terén bántalmazott egy helybélit, akinek eltörött az orra. Az agresszív férfivel szemben szintén súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére szintén tegnap késő este érkezett bejelentés bántalmazásról. Egy 21 éves székesfehérvári férfi tett feljelentést egy 36 éves polgárdi férfi ellen, aki szilveszter éjszaka az egyik polgárdi söröző előtt arcon ütötte, majd a számára teljesen ismeretlen férfi több alkalommal megütötte, amitől nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. A polgárdi nyomozók a 36 éves polgárdi elkövetőt, valamint 22 éves társát előállították a Polgárdi Rendőrőrsre, ahol súlyos testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket-tájékoztatta a Fehérvár24-et a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik