Szórakozás

Nincs nyugta Csobot Adélnak

A műsor óta pihenni sem volt ideje Csobot Adélnak, annyi munkája van.

Hiába lett harmadik helyezett az X-Faktor 2012-es versenyében Csobot Adél, a jelek szerint ez a tehetségkutató utóélete szempontjából cseppet sem számít. A nagykárolyi lány ugyan lemaradt a győzelemről a műsorban, Oláh Gergő (24) szavazói erősebbnek bizonyultak, mint ahogy Antal Timi (19) is megelőzte őt, így még a legjobb énekesnő megtisztelő pozícióját sem zsebelhette be.

Ennek ellenére boldog lehet, hiszen amellett, hogy körbeveszik a rajongók, százezreket keres hetente. A fiatal sztárnak ugyanis, aki újra divatba hozta Magyarországon a szvinget, annyi fellépése van, hogy annak alig lehet eleget tenni, míg a dobogó első fokáról épphogy lemaradó Antal Timinek szinte semmi munkája nincs, emiatt az elmúlt napokat nem is töltötte Magyarországon.

Adél körül éppen olyan felhajtás van, mintha ő diadalmaskodott volna, ő vitte volna haza a tizenkétmilliós főnyereményt, az autót és a mesés álomutazásra jogosító kupont. Mindezt pedig úgy, hogy Zámbó Krisztián mellett ő kapta a legtöbb kritikát a hónapokig tartó megmérettetés során.

A folytatásért kattintson ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik