Szórakozás

Kiss Orsi és Kovács Áron is Pinkért rajong

2012 legmeghatározóbb 100 dala az év utolsó napján a Class FM-en.

Biztosan mulatni támadt kedve annak, aki Szilveszter éjszakája előtt a Class100-at hallgatta, hiszen Kiss Orsi és Kovács
Áron a tavalyi év legnagyobb slágereit sorakoztatta fel, amelyek között a két műsorvezető saját kedvencei is felbukkantak.

Ezúttal a legjobb negyven helyett száz slágerrel lepték meg a Class40 házigazdái azokat, akik az ünnepi készülődésben is a Class FM-et választották. Az év legütősebb zenéből állította össze Kiss Orsi és Kovács Áron a 2012 legjobbjait felsorakoztató Class100 listát. Az, hogy kik foglalnak helyet a dobogón, és milyen magyar előadók szereztek pozíciót a leghallgatottabb rádió toplistáján, december 31-én derült ki, valamint a műsorvezetők egyéni kedvenceiből is kaptunk némi ízelítőt.

„A legjobb magyar előadó a Compact Disco lett a 100-as összeállításunkon. A Class FM indulása óta kiemelten foglalkozunk a csapattal, éppen ezért kicsit a mi felfedezettünknek tartjuk őket. Remek zenészek, örülök a sikerüknek. – mondta Kiss Orsi. – „Külföldi előadók közül Pinket emelném ki.

Nagyon szeretem az új albumát, az abszolút kedvencem a Try, de a listán szerepelő Blow me (One last kiss) is tetszik. Igazi parti-dal, és ez a Class100 célja: összeválogattuk 2012 legjobb felvételeit, amelyekkel rá lehet hangolódni az esti bulira.” – folytatta a csinos műsorvezető.

Kiss Orsihoz hasonlóan Kovács Áron is Pinket emelte ki a legjobb száz előadó közül, emellett azt is elárulta, hogy ki a kedvence a hazai előadók közül.

„Elképesztő kisugárzása van Pink-nek. Úgy képviseli a mainstream vonalat, hogy megőrizte eredetiségét, és hosszú évek óta ugyanazt a minőséget nyújtja zenei téren. Magyar fronton Heinz Gábor Bigát szeretem a legjobban, akinek nagyon jó hangja van, ráadásul előkelő helyen szerepel az év legkedveltebb száz dala között. Már nagyon várom a sokat ígért saját szerzeményét.” – mondta Kovács Áron, aki hozzátette, hogy a Class40 nem csupán a munkájuk, de a közös gyerekük is Orsival, így nem volt kérdéses, hogy az év leghallgatottabb slágereit egy csokorba gyűjtsék.

Ajánlott videó