Szórakozás

Harry herceg volt csaját boldogítja Jude Law

jude-law(210x140)(2).jpg (jude law)
jude-law(210x140)(2).jpg (jude law)

Nem tartott sokáig Jude Law és kellékes barátnője kapcsolata, miután a szívtipró már egy másik hölgy mellett fekszik és kel.

Jól érezte Ellen Crawshaw, hogy Jude Law-nak csak addig kell majd, amíg közös filmjük, a Dom Hemingway munkálatai tartanak. A színész ugyanis abban a percben kirakta az öltöztetőhölgyet, amint az utolsó jelenetével végzett. Sőt egy-két hete már másik partnernőt is talált magának, egy tizennégy évvel fiatalabb PR-szakasszony, Charlie Hayes-Jones személyében. Az újdonsült páros egyre többször mutatkozik nyilvánosan is együtt, és karácsony óta szinte egyfolytában valamelyik Los Angeles-i klubban falják egymást, mint a hormonoktól megvadult tinédzserek. Jude szombati születésnapját is közösen ünnepelték egy alkoholgőzös buli keretében.

A huszonhat éves Charlie nem először kóstol bele, hogy milyen egy híresség barátnőjének lenni. Korábban ugyanis volt Harry herceg ágyasa is egy rövidebb időre, és a Roxy Music frontembere, Brian Ferry fia szintén eltöltött vele néhány hónapot.


Nem véletlen, hogy Jude szeme megakadt Charlie-n

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik