Szórakozás

Meztelenül fotózták le Rihannát! Íme

Túlságosan bátor volt Rihanna, miközben lecserélte a bikinijét, és így egy szemfüles fotós megörökítette anyaszült meztelenül.

A karácsony első felét hazájában, Barbadoson ünnepelte Rihanna három legjobb barátnőjével és asszisztensével. Az év végi nyaralás pedig nem volt híján a celeb három kedvenc tevékenységének, az ivásnak, a füvezésnek és a meztelenkedésnek. Bár ez utóbbit kivételesen nem azért követte el, hogy az egész világ lássa, ám miután nyitott erkély ajtó és elhúzott függöny előtt vette át a bikinijét a hotelszobájában, a szemközti épületből egy ott lakó vagy egy paparazzi kiválóan rálátott. Ha pedig már ilyen nem mindennapi élményben volt része, akkor egy tucatnyi fotót is készített a pophercegnőről.

A helyzet érdekessége, hogy RiRi ugyan kiszúrta a hevesen kattintgató fotóst, de mégsem vonult félre, hanem folytatta az öltözködést, és még kétszer lecserélte a bikinijét. Majd miután nagy nehezen sikerült kiválasztania a megfelelő outfittet a medencéhez, rágyújtott egy marihuánás cigire, amit ugyanúgy a teraszajtóban állva szívott el, hogy lássa, aki csak akarja.

A rajtakapott Rihanna öltözködése itt látható, de csak a felnőtt olvasóinknak.


Nem zavarták a kíváncsiskodó szemek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik