Szórakozás

Íme a bizonyíték, hogy férjhez ment Miley Cyrus

A Disney-hercegnők legnagyobbika, Miley Cyrus még karácsony előtt összekötötte az életét Liam Hemsworth színésszel, ám erről csak most szereztek tudomást a rajongók.

A hírességek őrült karácsonyi képek százaival árasztották el a közösségi oldalakat az elmúlt napokban, amiből Miley Cyrus sem maradt ki. Az egyre fiúsabb, villantásmániás énekesnő fotóin azonban nem csak az figyelhető meg, hogy a családját is borzasztó ruhákkal sokkolta az ünnepek alatt. Az ujján ugyanis megjelent még egy ékszer az eljegyzésekor kapott három és fél karátos gyémántgyűrűje mellett, valamint párja Liam Hemsworth is gazdagodott egy gyűrűvel. Ez sokak szerint azt jelenti, hogy a pár még a karácsony előtt összeházasodott.


Liam, Miley, egy szegény kutya és az egyes számú bizonyíték

Miley és Liam Az utolsó dal című romantikus film forgatásán szerettek egymásba, még 2009-ben. A későbbiekben négyszer is szakítottak, mire idén végleg megállapodtak egymás mellett. Május utolsó napján megülték az eljegyzést, de arról nem beszéltek soha, hogy mikor akarnak összeházasodni, így legalább senki nem számított arra, hogy 2012-t már férjként és feleségként zárják.


Miley, a kishúga, Noah és a kettes számú bizonyíték

Ajánlott videó

Olvasói sztorik