Szórakozás

Ronnie Wood megházasodott és idősebb az anyósánál

Ronnie Wood nem ábrándult ki a házaséletből, hiába ment tönkre előző két házassága, csupán fél év együttlét után feleségül vette 34 éves barátnőjét.

 

 

A Rolling Stones viharvert, 65 esztendős gitárosa a brit sajtó szombati beszámolói szerint ezúttal a 34 esztendős Sally Humphreys (képünkön az ifjú pár) színházi producernek esküdött örök hűséget.Az ifjú nej fiatalabb a zenész legidősebb fiánál, a 36 éves Jesse-nél, Wood pedig idősebb saját újdonsült anyósánál, aki 63 éves.

Az egyik legdrágább londoni luxusszállodában, a Hyde Park mellett emelkedő Dorchesterben rendezett esküvői bulin jelen volt a nagy kortársak – és egykori riválisok – közül Sir Paul McCartney, a Beatles volt basszusgitárosa és dalszerzője – aki szintén nemrégiben nősült harmadszor -, valamint Rod Stewart rockénekes, Ronnie Wood esküvői tanúja.

Feltűnő módon hiányzott ugyanakkor a vendégek közül a Rolling Stones frontembere, Sir Mick Jagger és a banda másik alapító tagja, Keith Richards is. Wood hivatalosan 2009-ben, 24 évi házasság után vált el előző feleségétől, Jo Howardtól, akit azonban már egy évvel korábban lecserélt egy orosz bárpincérnőre, az akkor 21 esztendős Jekatyerina Ivanovára.

Ez a kapcsolat gyors és csúnya véget ért: Wood tavalyelőtt, egy elfajuló vita után szabályosan összeverekedett az utcán az orosz szőkeséggel, és a csetepaténak csak a járókelők közbelépése vetett véget.

A gitárost őrizetbe vették, és akár bíróság elé is kerülhetett volna, ám – miután a rendőrségen beismerte vétkét – a hatóság megelégedett a hivatalos figyelmeztetéssel, Jekatyerina pedig visszaköltözött mamája londoni tanácsi lakásába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik