Szórakozás

Ő kerül Malek helyére az X-Faktorban?

tóth gabi (tóth gabi)
tóth gabi (tóth gabi)

Az RTL Klubnál egyelőre titkolóznak, de számos pletyka kering arról, ki kerülhet Malek Miklós helyére az X-Faktor következő szériájában.

Az RTL Klub kulisszái mögül is érkeznek a hírek, de az internetes fórumokon is számos sztár neve felvetődött lehetséges mentorként. Azt már biztosan tudjuk, hogy Malek Miklós távozik a műsorból, de az sem kizárt, hogy további mentorok is átadják a lehetőséget másoknak, bár ezt egyelőre szintén nem erősítette meg a csatorna.

A legtöbbször Tóth Gabi nevét emlegetik, mint lehetséges mentorét. Az egykori megasztárost mostanában valóban sokat látni az RTL Klub műsoraiban, sőt, ő volt Malek Miklós segítőtársa is a mentorok házában. Annak idején ráadásul az X-Faktor főszerkesztője a Hír24-nek azt is elmondta, kik lennének adott esetben a pótmentorok, és már ott is szóba került Gabi neve.

„Mivel a harmadik évadban dolgozunk együtt a mentorokkal, és ha kellett, akár betegen is csinálták a dolgukat, ezzel a lehetőséggel alapvetően nem számolunk. Ha mégis hívni kellene valakit, nagy eséllyel először a mentorházas segítőjét kérnénk fel a feladatra” – mondta akkor Schiwert-Takács László.

Gabi mellett Presser Gábort is emlegetik, akit az X-Faktor fináléjában is láthattunk. Ám a már említett sztároknál sokkal meglepőbb nevek is szóba kerültek esélyesként. Emlegetik lehetséges mentorként Stohl Andrást és Friderikusz Sándort is.

A Hír24 Kolosi Péternél is érdeklődött arról, van-e már döntés a megüresedett hellyel kapcsolatban. A programigazgató azt mondta, szerintük még korai erről a dologról beszélni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik