Szórakozás

Kiütötte a fénysorompót a részeg autós Mártélyon

Kiütötte a fénysorompót, majd egy ház falának ütközött egy mártélyi fiatalember az általa vezetett Peugeot-val csütörtökön az éjszakai órákban. A sofőr ittas volt.

Nagy szerencséje volt annak a két mártélyi fiatalnak, akik karcolás nélkül megúszták az éjszakai ittas száguldást – mondta a Szeged24-nek Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Es mártélyi fiatalember haverjával Hódmezővásárhelyen italozott, majd kocsiba szálltak és elindultak haza. A vélhetően nagy sebesség miatt azonban nem tudták bevenni a mártélyi vasúti átjáró előtti kanyart, kisodródtak, kiütötték a fényjelző készüléket, majd egy ház falának csapódtak. A fiatalember érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett, ráadásul bűncselekményi értékhatár felett volt ittas, ezért ellene ittas járművezetés vétsége miatt büntetőeljárás indult. Eljárás indult a kocsit üzembentartó barát ellen is, aki a gyanú szerint annak ellenére engedte, hogy társa vezesse a Peugeot-t, hogy az alkoholtól befolyásolt állapotban volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik