Szórakozás

Íme, a szexi világsztár erotikus videója

Kelly Brook (Kelly Brook)
Kelly Brook (Kelly Brook)

A LOVE magazin korunk legismertebb modelljei közül huszonhetet rábírt, hogy öltözzenek be a Télapó szexi feleségének, majd vetkőzzenek le.

Több millió különböző adventi naptárhoz lehet hozzájutni, ha valakinek éppen erre van igénye. A LOVE magazin viszont olyan egyedi módon ajándékozza meg december csaknem minden napján az olvasóit, ami – férfiszemmel – elhomályosítja az összes többi adventi naptárat. A kiváló és nem túl visszafogott képeiről ismert kiadvány internetes oldalán huszonhét modellről lehet rövidke erotikus videót megtekinteni, amikben a szépségek egy-egy karácsonyi dalra ugrálnak szexi Télapónénak öltözve, majd a legtöbben a maradék textil egy részét is ledobják magukról.

A LOVE olyan nemzetközileg elismert és imádott bombázókat nyert meg a projekthez, mint Anglia legszexisebb nője, Kelly Brook, a két legdögösebb focistafeleség, Irina Shayk és Abbey Clancy, Gwen Stefani mostohalánya, Daisy Lowe, a Kings of Leon rockmúzsája, Lily Aldridge vagy Victoria egyik vezető Angyala, Alessandra Ambrósio.

A hölgyek vetkőzős táncát itt tekintheti meg minden érdeklődő, aki forró karácsonyi hangulatba akar kerülni.


Cristiano Ronaldo asszonykája, Irina is dögös adventi meglepetés lett

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik