Szórakozás

Halálfélelem gyötörte a fuldokló VV-st

béres anett (vv anett, )
béres anett (vv anett, )

Béres Anett, biztos volt abban, hogy most aztán tényleg meg fog halni. Az egykori VV-st hetek óta fulladási rohamok gyötrik, amit egyre nehezebben visel.

Az orvosok ugyan nem jöttek rá, mi lehet a szőkeség baja, de a testvére – aki viszont nem doktor – teljesen véletlenül megfejtette a titkot.

„Három-négy héttel ezelőtt kezdtem el köhögni, de annyira, hogy azt hittem, megfulladok. Semmi nem segített, ezért orvoshoz mentem. Azt gondolták, hogy megfáztam, kaptam gyógyszert, de attól nem múltak el a tüneteim, sőt edzés közben 10 perc után szabályszerűen alig kaptam levegőt. Ezután antibiotikumot adták, azt találták ki, hogy tüdőgyulladásom van” – panaszolta Anett, akit ugyan teletömtek mindenféle pirulákkal, de bajának valódi okát nem fejtették meg.

Ellenben egyre rosszabbul lett, az éjszakai jelentős részét a halálfélelem jellemezte. Nem tudta kiverni a fejéből, biztosan tüdőrákos, emiatt nem múlik a köhögése és emiatt ébred éjszakánként arra, hogy nem kap levegőt. Aztán a testvére megoldotta a gordiuszi csomót, ráadásul mindenféle orvosi szaktudás nélkül. Arra lett ugyanis figyelmes, Anett szobájának a falán penészfoltok vannak, ami a lány szerint attól keletkezett, hogy mindig abban a helyiségben szárította a mosott ruhákat. A nagy felismerést követően a testvérek az internetet kezdték bújni és az ott talált információk megerősítették bennük a gyanút, miszerint az egykori villalakó a penész miatt fullad.

„Azonnal kiköltöztem a nappaliba és csodák csodája, azonnal elmúlt a fulladásom. Biztos vagyok benne, hogy a penész miatt fulladtam, amit azóta eltűntettünk, de abban a szobában továbbra sem merek aludni” – ecsetelte Anett, aki mostantól küldetésének érzi, hogy erre a problémára mindenkit figyelmeztessen, nehogy úgy járjanak, mint ő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik