Szórakozás

Elmaradt a világvége, de itt az új dátum!

Úgy tűnik nem lesz nyugtunk, itt az újabb összeesküvés elmélet: egy magyar rovásírásos tekercs szerint 2014-ben jön el a végítélet.

A Hír24 információi szerint nemrég rovásírásos emlékek kerültek elő, amelyek bizonyítják: a maják elszámolták magukat, a világvége 2014-ben lesz. A leletek még a Gyurcsány–Bajnai-kormány idejéből valók, ezért csaknem száz évre titkosították őket.

„Lesz világvége, de nem most, és nem úgy, ahogy most gondolják” – jelentette ki a Hír24 kérdésére egy magát megnevezni nem kívánó politológus. Hozzátette: a legfrissebb kutatási adatok egyértelműen bizonyítják, hogy 2014-ben olyasmi történik majd, amire senki sem számít.

Régészeti körökből származó információk szerint még 2009-ben, a Dobogókő és Pilisszentlászló közötti autópálya építésekor kerültek elő rovásírásos tekercsek. Ezeken – többek között – olvashatók a következő országgyűlési választások eredményei, a jövő heti lottószámok és a közelgő világvége pontos időpontja. Utóbbi miatt a táblákat 99 évre titkosították.

A hírt a kormányszóvivő nem kívánta kommentálni, de azt sejtetni engedte, hogy a táblák a magyar függetlenségi harc legkorábbi bizonyítékai. Bár sajnálatosnak nevezte, hogy a tábla tanúsága szerint 2014-ben vége lesz a világnak, de – mint mondta – a lényeg, hogy addig sem engedünk a külföldi hatalmak nyomásának.

A tekercs és a teljes cikk itt található!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik