Szórakozás

Szabó Zsófi már nem „celebeskedik”

szabó zsófi (szabó zsófi)
szabó zsófi (szabó zsófi)

Sokat hunyorgott, ezért szemészhez fordult Szabó Zsófi. Kereteket próbált, választott, fotózott és megmutatta. Íme!

Tóth Vera, Csonka András és Ördög Nóra után ezentúl a szemüveges hírességek táborát gyarapítja Szabó Zsófi is. A saját bevallása szerint jó ideje nem celebeskedő, sőt – ahogy kijelentette – önmagáról csupán érdemi dolgokat közzé tevő Jóban Rosszban-szereplő facebookos rajongói oldalán mutatta meg magát szemüvegben. A híresség ugyanitt nem csupán fotóját, de kétségeit is megosztotta.

„Megvan a karácsonyi ajándékom: december 24-től én is a szemüvegesek táborát erősítem! Sokszor éreztem, hogy fáradt a szemem, de ezt a sok munkára és a vezetésre fogtam. Egy ideje viszont már reggel is éreztem és egyre többször kellett hunyorognom. Nem tudom, mennyi idő lesz, mire megszokom…szerintetek?”

A Jóban Rosszban Bettyjét népes rajongótáborának egy része azzal nyugtatta, csupán pár nap kell ahhoz, hogy szeme hozzászokjon a szemüveghez, mások pedig leszögezték, az okuláré sem csökkenti személyes varázsát, sőt… Azt csupán néhányan jegyezték meg, hogy a színésznőnek jobban állna egy kevésbé markáns keret.

Hogy látjuk-e az alábbi fotón kívül, később Zsófit szemüvegben, nem tudni, emlékeink szerint Tóth Vera vagy húga, Gabi is csupán egy-egy alkalommal pózolt így.

Gabi egykor az RTL Klub reggelijében pózolt szemüvegben

Ajánlott videó

Olvasói sztorik