Szórakozás

Horváth Éva 2013-tól már nem a Sugarbird arca

Nem várt fordulat! A Sugarbird csapata három év után búcsúzik Horváth Évától.

Így a Dukai Regina, Zimány Linda, Debreczeni Zita és Bódi Sylvi nevével fémjelzett divatmárka gyönyörű tervezői jövőre Éva nélkül folytatják a kreatív munkát. Jagasics V. Csonka Hedvig, a márka tulajdonosa és Horváth Éva közösen döntöttek útjuk szétválásáról.

Jagasics V. Csonka Hedvig három szépséges glammodellel, Dukai Reginával, Zimány Lindával és Bódi Sylvivel, öt évvel ezelőtt, egy kis varrodából indította útjára a Sugarbird-öt. A Covergirls csapatához Debreczeni Zitához hasonlóan Horváth Éva később csatlakozott, ám röviddel ezelőtt Hedvigtől, a márka tulajdonosától megtudtuk, hogy Horváth Éva 2013-tól már nem képviseli a Sugarbird-öt, és elmondta azt is, hogy – a korábbiakkal ellentétben – az utóbbi időben Évával az elképzeléseik már nem egy irányba mutattak, így az tűnt a legoptimálisabb megoldásnak, ha pontot tesznek a közös kreatív munka végére.

„Köszönöm Évának a közös munkát, és kívánok neki minden jót” – zárta rövidre az elválást Hedvig, aki abban a kérdéskörben továbbra is titokzatos maradt, hogy a nemrégiben a Sugarbird csapatához határozott időre csatlakozó Weisz Fanni vajon betöltheti-e majd a távozó Horváth Éva helyét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik