Szórakozás

Háza tetején álldogált a furcsán viselkedő férfi

Az elmúlt 24 órában több zavartan viselkedő ember adott munkát a Fejér megyei rendőröknek. Volt dolguk főúton bolyongó ittas férfivel, önkívületi állapotban levő hajléktalan párral és háza tetején álldogáló zavart férfivel is.

December 17-én jelentették a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, hogy a 62-es számú főúton egy férfi sétál. A kiérkező járőrök megállapították, hogy a bejelentés valós, egy 62 éves seregélyesi lakos közlekedik az úttesten ittas állapotban. Mivel a férfivel az érdemi kommunikáció nem volt lehetséges, ezért a Dunaújvárosi Kórház Pszichiátriai Osztályára szállítatták.

A Fehérvár24 információi szerint délután egy hajléktalan nő kért segítséget párjához a Dunaújvárosi Vasútállomáson. A kiérkező járőrök megállapították, hogy a férfi eszméletlenre itta magát, illetve a bejelentő nő is erősen ittas. Mivel mindkét személy önkívületi állapotban volt, a helyszínre mentőt hívtak a rendőrök és beszállíttatták őket a Dunaújvárosi Kórházba.

A nap folyamán a Marosi utcában volt dolguk a járőröknek: egy 59 éves férfi a háza tetején állt és zavartan, furcsán viselkedett. A rendőrök az élete és testi épsége megóvása érdekében, mentőt hívtak a zavart személyhez és a Fejér Megyei Szent György Kórházba vitették- mondta el a Fehérvár24-nek Németh-Kész Mónika a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik