Szórakozás

Jáksó Laci nem állít karácsonyfát

Szakítása után a munkába temetkezik a műsorvezető.

Míg a legtöbben lázasan készülnek a Karácsonyra, addig Jáksó Laci a dolgozóasztal mellett tölti az ünnepeket. Az ajándékvásárlás sem erőssége a népszerű rádiósnak, aki újdonsült szingliként idén a munkának szenteli az év utolsó napjait is.

A kisfiának szánt meglepetést már beszerezte, de rendszerint utolsó pillanatra hagyja az ajándékvásárlást Jáksó Laci. Családját személyes ajándékokkal lepi meg, míg barátainak inkább poénos kísérőszövegekkel feldobott apróságokat ad majd. Karácsonyi gömbök és mézeskalácsok helyett idén munkahelyi teendői veszik át a főszerepet, de egyébként sem híve az ünnepi felhajtásnak.

„A kisfiam ajándéka már megvan, aki ráadásul néhány nappal Karácsony előtt ünnepli születésnapját is. Egyébként az a típus vagyok, aki képes még december 24-én verekedni a törött Miki egerekért, de idén igyekszem legalább két napot a meglepetések beszerzésére szánni. A hozzám közelállóknak próbálok egyedi ötletekkel előállni, a barátaimnak viszont általában egyforma dolgokat vásárolok, amelyekhez más és más történetet fűzök.” – mesélte a Jáksó Top 20 házigazdája.

Hiába az év vége, munka terén most sincs pihenés, így az ünnepeket is ennek szellemében tölti majd a leghallgatottabb rádió műsorvezetője. Laci azonban szívesen dolgozik ebben az időszakban.

„Nem szeretem a nagy felhajtást, fát sem veszek, nem is díszitek, de fölösleges is lenne, hiszen december 21-én úgyis eljön a világvége.” – tette hozzá nevetve a műsorvezető – „A munkában nincs megállás, decemberben is nagy a pörgés a Class FM-ben, de egy kicsit sem zavar, hogy az ünnepi időszakban is dolgozom, kifejezetten jól esik. A rádióból hazatérve sincs vége a napnak, ilyenkor szerkesztői és programozói feladataimat végzem.”- folytatta Jáksó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik