Szórakozás

Együtt csinálja a két szexi sztár

dukai regina (dukai regina, )
dukai regina (dukai regina, )

Dukai Regina és Metzger Viki közös zenei karrierbe kezdtek. Hamarosan mindenki hallhatja a csinos modell és a szexi lemezlovas első közös szerzeményét.

Bár Dukai Reginát legfőképp modellként és műsorvezetőként tartják számon, a gyönyörű szőke lány már évek óta énekel is. Az eddig mellékvágányon futó zenei karrierje azonban most beindulni látszik, ugyanis éppen Dj Metzger Viktóriával készít közös slágergyanús számot.


“Jól ismerem Viki munkásságát és nagyon elismerem, amit eddig letett az asztalra, szerintem nagyon ügyesen kitanulta a lemezlovasszakmát. Már régebben is találkoztunk rendezvényeken, de sohasem beszéltünk munkáról néhány héttel ezelőttig. Egy közös barátunk hozott minket össze, akinek az az ötlete támadt, hogy csináljunk egy közös számot. Ezt mindketten jó ötletnek tartottuk és bele is vágtunk a közös munkába” – mondta a Hír24-nek Dukai Regina.

A modell a napokban már fel is énekelte a Metzger Vikivel közös “Don’t let me go!” című zenét, amelyet néhány héten belül az egész ország hallhat majd.

“Nagyon jó volt Vikivel dolgozni. Odafigyelt arra, hogy hogyan tudja kihozni belőlem a legjobbat, ugyanis mindkettőnknek fontos, hogy bizonyíthassunk az országnak. A dal a szerelemről szól, szerintem egy nagyon jó kis vidám szám, ami könnyen sláger is lehet” – árulta el Dukai Regina, aki ezentúl közös fellépéseket is tervez a szexi lemezlovassal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik