Szórakozás

Dukai Gergő: „elindultam egy VV mentesítő úton”

A kötetlen beszélgetés során szó volt a villában eltöltött időszakról, Seherezádéval való kapcsolatáról, jövőbeni terveiről.

A Kapuvári Hírhatár szerkesztősége Dukai Gergőt kérdezte. A kötetlen beszélgetés során szó volt a villában eltöltött időszakról, Seherezádéval való kapcsolatáról, jövőbeni terveiről.

– Már lassan egy éve, hogy kijöttél a villából. Beköltözésed előtt azt nyilatkoztad, hogy nem szeretnéd, hogy testvéred, Regina miatt szavazzanak rád a nézők! Akkor arra vágytál, hogy bizonyíthass, hogy saját magadat adva megszerettesd magad az emberekkel. Hogy érzed, sikerült ezt elérned?

– Nem gondolom, hogy teljes képet láthattak a nézők rólunk a villában. Egyrészt nem is lehet megoldani, hogy tizennégy ember, huszonnégy órájából harminchat percet kiragadva teljes és valós képet lehessen átadni a műsor követőinek a szereplőkről, másrészt talán az nem is lenne élvezetes.  Mindezek ellenére úgy érzem a lassan egy éve engem érő reakciókból, hogy valamelyest sikerült megszerettetnem magam, elértem a kitűzött célomat.

– A villában az első perctől kezdve izzott a levegő közted Seherezádé között. Megvolt az első csók, az első együtt alvás. Kiszavazásod előtt, a titokleveledben azt írtad, hogy csak kihasználtad a lányt, és közben volt barátnődre, Csillára gondoltál. Milyen a kapcsolatod most Seherezádéval, szoktatok-e még beszélni?

– Azt, hogy kihasználtam nem hagyta el a szám, sem a tollam. Úgy fogalmaznám meg, hogy a show-nak ez a csavar jót tett. Így tovább lehetett sajnálni szegény kis ártatlan lánykát, hogy a csúf, kopasz Hókuszpók mit tett vele.

Hogy milyen a kapcsolatom Seherezádéval?  Ha nincs kapcsolatom vele, akkor az milyen? Dehogy szoktunk beszélgetni… Isten ments!  Ford Fairlane-t idézném erre a kérdésedre: „Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.”

Tovább a teljes interjúra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik