Szórakozás

Szolgáltak és életet mentettek

Négy embert mentettek meg a fagyhaláltól a rendőrök hétfőn Fejér megyében.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a bicskei rendőrkapitányságra a MÁV forgalmi irányítója tett bejelentést arról, hogy a kisállomáson egy ittas férfi a síneknél sétál, oda le is feküdt. A 62 éves bicskei férfivel kommunikálni nem lehetett nagyfokú ittassága miatt. A járőrök mentőt kértek hozzá, akik a Tatabányai Szent Borbála Kórház Ambulanciájára szállították be.

Polgárdiban egy 51 éves fülei férfihez kértek mentőt a járőrök. A személy szintén erősen ittas állapotban volt, és a földön feküdt. Őt Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították be.

Dunaújvárosban egy 45 éves hajléktalan asszony volt az, akit a Velinszky utca és az Eszperantó út kereszteződésénél igazoltattak a járőrök. Ő is erősen ittas és magatehetetlen állapotban a földön ült. Hozzá a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány krízisautója érkezett, akik a Papírgyári úti hajléktalanszállóra szállították be.

A vértesboglári körzeti megbízott Vértesbogláron a Kossuth utcában figyelt fel arra, hogy egy ember elcsúszott a nedves úton. Fájlalta a lábát, de orvosi ellátást nem igényelt. A járőr hazaszállította, majd feleségének átadta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik