Szórakozás

Részegen aludt el a volán mögött Nóci

A toxikológián tért magához Nóci, akire öntudatlan állapotban talált rá autójában egy másik sofőr a sztrádán a belső sávban – írja a Blikk.

Czifra Noémi az M0-s autópályán vesztegelt az út közepén szombat éjjel. Egy arra járó autós próbálta meg felébreszteni. Mivel nem járt sikerrel, értesítette a  rendőrséget. A kiérkező járőrök szállították át a Péterfy Sándor Utcai Kórház toxikológiai osztályára, mert annyira ittas volt, hogy megszólalni sem tudott. A Blikk információ szerint a vér- és vizeletvizsgálat eredménye pozitív lett, drogtesztje pedig negatív.  A ValóVilág egykori műsorvezetője semmire nem emlékszik. Még a zárójelentést sem várta meg, miután magához tért, szinte azonnal távozott.

“Nem tudok mit mondani, mert én magam is csak arra emlékszem, hogy beültem az autóba, és elindultam, a következő kép pedig, hogy a kórházban ébredek” – mondta a lapnak Nóci.

Az öntudatlan járművezető jogosítványát azonnal bevonták – árulta el Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik