Szórakozás

Kipakol a magyar sztár szeretője! Botrány

Kiderült: négy szeretőt tartott a világhírű, családos, magyar sportoló. Szeretői buktatták le a külvilág szemében példás, kisgyerekes családapát.

Miközben az újságokban gyakran megmutatta magát, mint példás kétgyerekes családapát, gyönyörű felesége oldalán, valóságos háremet tartott az egyik leghíresebb magyar sportoló. Nem  kettős életet élt, négy szeretőt tartott! Az interneten hálózta be a hölgyeket, de végül az egyik szeretőnek a net segítségével sikerült lelepleznie a házasságszédelgő hírességet.


Története kétségkívül az év szenzációja, s akár egy film vagy egy regény témája is lehetne. A Best szerkesztőségét a becsapott szeretők “szóvivője”, Marika kereste meg, ő részletezte először a meglepő történetet.

“Egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg, s az első két hétben fogalmam sem volt róla, hogy egy ekkora hírességgel jöttem össze, és persze azt sem sejthettem, hogy nem én vagyok az egyetlen áldozat. Nem titkolta, hogy családos és gyerekei vannak, de azt mondta nem élnek jól, ezért keresi másutt a boldogságot” – mesélte a nő, aki akkor még nem sejtette, hogy nem ő az egyedüli áldozat.

Amikor kiderült, egy világ omlott össze Marikában, majd üzenetet küldött “vetélytársának”. Módszeresen átvizsgálták az internetes oldalt, és kiderült, nem ők ketten, hanem négyen szerepelnek a sportoló életében. Kitalálták, hogy bosszút állnak…

Részletek a Bestben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik