Szórakozás

Bugyi nélküli fotók Rihannáról

Németországi fellépése után bolondozott kicsit Rihanna és legjobb barátnője, aminek egy erotikus fotósorozat lett a vége.

Sűrű hétvégéje volt Rihannának, hiszen szombat este Berlinben lépett fel a Wetten, das..? című show-ban, vasárnap pedig az angol X-Faktor döntőjét dobta fel dalaival. A kettő között azonban volt ideje adózni kedvenc szenvedélyéinek, az ivásnak és a meztelenkedésnek. A barbadosi pophercegnő németországi hotelszobájában dobott le magáról csaknem minden ruhát borozgatás közben. Legjobb barátnője, Melissa Forde alaposan dokumentálta az egy szál melltartóban és kabátban fetrengő RiRit, a képeket később fel is töltötték mindketten a Twitterre, így az egész világ láthatja az énekesnő legújabb pucérkodását.

A kocertezés és a vetkőzés mellett még egy gyors vitát is lezavart Chris Brown-nal a közösségi oldalakon, amit szintén láthatott minden követőjük. A békülést azonban már privátban oldották meg, ugyanis Rihanna később közölte, már nem haragszik az énekesre, attól függetlenül, hogy lányok tucatjaival ment el bulizni, míg a díva Európában volt.


Újabb erotikus képekkel ajándékozta meg a rajongóit

Ajánlott videó

Olvasói sztorik