Szórakozás

Debreczeni Zita és Dukai Regina szexi jelmezbe öltözött

Debreczeni Zita és Dukai Regina dögös csipkében és szuperminiben keltett hatalmas feltűnést.

Hópelyhek, színes gömbök, fenyőfa-és rénszarvas figurák. Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda amerre csak járnak, igyekeznek mindenhova ünnepi hangulatot csempészni, Zita akár a WC ülőkét is feldíszíti ilyenkor. Kedvenc üzletükkel sem tettek kivételt, Mikulás nap alkalmából különleges meglepetésben lehetett része a Sugarbird márka szerelmeseinek.

„Én csodálkozom a legjobban magamon, hiszen néhány éve ilyenkor még annyira nem foglalkoztatott az év végi készülődés, hogy még a barátaim is Grincsnek szólítottak – kezdte viccelődve Debreczeni Zita. – Most már november közepén elkezdek hangolódni az ünnepekre, és gyakorlatilag minden kis felületet megpróbálok feldíszíteni. Nálam otthon, ilyenkor még a WC ülőke is mikulásos. Ám az év vége nemcsak a külsőségek miatt fontos számomra, ilyenkor igyekszem még több jótékonysági eseményre eljutni. Most is éppen egy MÜPA-ból jövök, ahol ajándékcsomagokat osztottunk hátrányos helyzetű gyerekeknek” – árulta el Zita, aki a szentesét Budapesten, a karácsony többi napját pedig Szolnokon, családi körben tölti majd.

Zitával ellentétben, Dukai Regina amióta csak az eszét tudja, karácsony-mániás.

„Aki ismer, az tudja, hogy nekem ez az időszak az egyik legszebb periódusa az évnek. Így az én fejemből pattant ki az az ötlet is, hogy Zitával öltözzük jelmezbe, és ezzel kedveskedjük a rajongóknak itt az Allee-ban – kezdte Dukai Regina. – Ám a jelmezeken túl, egy direkt az ünnepekre készült, bájos rénszarvas és hópehely figurákkal tarkított Winter LOVE kollekcióval is megleptük a márka kedvelőit” – tudtuk meg Reginától, aki idén Kapuváron, családi körben tölti az ünnepeket. Ugyanis párja, Feczesin Róbert sűrű meccs-időszak elé néz, így még közvetlenül szenteste előtt is pályára lép Olaszországban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!