Szórakozás

Gyermekei kedvéért Mikulásnak állt Oláh Gergő

Oláh Gergőt és Antal Timit már elkapta az ünnepi láz, és elhatározták, hogy meglepik családtagjaikat és az X-Faktor ház többi lakóját.

Rendhagyó módon készül idén Oláh Gergő és Antal Timi a Mikulás érkezésére. A két énekes rajong a téli ünnepekért, ezért úgy döntöttek, hogy Mikulásnak és krampusznak öltöznek. Timi és Gergő családjaikra is gondolt: videó üzenetben mutatták meg az otthoniaknak, hogyan festenek a téli jelmezekben.

Oláh Gergőt gyermekként minden évben meglátogatta a Mikulás, az X-Faktor sztárja így szívesen vette fel a Télapó piros kabátját.

„Nagyon vicces, hogy most én voltam a Mikulás. Otthon mindig a nagybátyám a Télapó, ő járt régen hozzánk, amikor gyerekek voltunk, most pedig az én kicsikéimet ajándékozza meg.” – mesélte Gergő, akinek gyermekei még nem igazán értették, édesapjuk miért is öltötte magára a jelmezt „Felhívtam videótelefonon a gyerekeket, hogy megmutassam nekik, milyen klassz Mikulás lennék, de nem igazán értették, miért viselek furcsa piros ruhát, valamint hiányolták a Télapó nagy fehér szakállát.
Naponta beszélünk, de remélem az ünnepre meg tudom majd személyesen is látogatni őket. Már azt is elmondták mit kérnek: a kislányom babát, a kisfiam kisautót.”– tette hozzá az énekes.

Antal Timi elárulta, hogy élete egyik legemlékezetesebb ajándékát éppen Mikulásra kapta. „Mindig is tetszettek az arany ékszerek, és életem első arany nyakláncát Mikulásra kaptam a szüleimtől. Nagyon boldog voltam!”- nosztalgiázott Timi.„Most krampusznak öltöztem, hogy segítsek meglepni a többieket. A fekete rosszaság karaktere nagyon megtetszett, ahogy visszanéztem a képeket, amelyeket Gergő készített rólam az okostelefonjával, eldöntöttem, hogy egyszer befestetem
feketére a hajam. Az otthoniaknak is nagyon tetszett.”– lelkendezett Timi.

Timi és Gergő igyekeznek az X-Faktor házba is ünnepi hangulatot csempészni, apró díszekkel és karácsonyi zenékkel hangolódnak a szeretet ünnepére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!