Szórakozás

Ganxstát bűnözőként kezelték

Ganxsta Zolee (Ganxsta Zolee)
Ganxsta Zolee (Ganxsta Zolee)

Bizonyos körökben köztudott, hogy a könnycsepp tetoválással a viselője azt hirdeti, hogy már ölt embert. De Ganxsta Zolee miért hordja magán ezt a jelet?

Sok amerikai filmben látható olyan elítélt, akinek a szeme alatt tetovált könnycseppek vannak. Ők az igazi nehézfiúk, azok, akiktől mindenki tart. Szakemberek szerint a bűnözők a könnycsepp tetoválásokkal életük végéig siratják azt az embert, akinek elvették az életét. A cseppek száma a megölt emberek számát jelzi, innen lehet tudni, hogy mennyire veszélyes az illető. Aki azonban figyelmesen jár-kel, már Magyarországon is felfedezhetett hasonló tetoválásokat.

Például Ganxsta Zolee arcán is van egy ilyen, aki már évek óta büszkén viseli fekete tetovált könnycseppét. A rapper jobb szeme alatt látható motívum azonban nem azt jelenti amit másoknál. Ganxsta Zolee csak divatból, tréfából rakatta magára ezt a jelet, bár emiatt már sokszor került kellemetlen helyzetbe. Egy alkalommal a kanadai hatóságokkal került összetűzésbe amikor be akart lépni az országba. Alig tudta kimagyarázni a tetoválását, hiszen a tengerentúlon is jól tudják, mit jelképez a fekete könnycsepp.


“Nem szívesen látnak engem az észak-amerikai országokban, emiatt pedig én sem megyek szívesen. Mindig kivesznek a sorból és úgy kezelnek mint egy bűnözőt. Ezzel szemben Dél-Amerikában kifejezetten bírják a búrámat, őket nem érdekli, hogy mi van a bőrömön” – nevetett a zenész.

Zolee-nak néha az utcán és az interneten is beszólnak sűrűn tetovált teste miatt, időnként pedig előny a karakteres arc.

“Jól tudom, hogy mit jelent ami rajtam van, de nem érdekel, hogy az emberek mit gondolnak. Ez csupán provokáció. Egy filmben láttam két motorost, akiknek könnycsepp volt a szemük alatt, és ez nagyon megtetszett. Ezután nem sokat gondolkodom, elmentem egy régi tetováló barátomhoz. Kérdezte, hogy biztosan megcsináljuk-e. Én igent mondtam, ő pedig már a kezébe is vette az ügyet. Egyáltalán nem bánom! Időnként van belőle kellemetlenségem, de nem érdekel. A Die Hard 5 forgatásán például kifejezetten előny volt az erőteljes bűnöző karakterem, ugyanis orosz terroristát alakítottam” – mondta a Hír24-nek Ganxsta Zolee, akinek három év szünet után nemrég jelent meg legújabb albuma.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik