Szórakozás

Kovács Patrícia elképesztően jó

Bár saját bevallása szerint Kovács Patrícia soha nem gondolt úgy magára, mint tévés műsorvezetőre, sok „pályatársa" tanulhatna tőle. Például érzékenységet, empátiát, őszinteséget és kíváncsiságot.

Amikor felkérték a SuperMokka műsorvezetői feladatára Kovács Patríciát, a színésznő nem tagadta, kicsit izgul. Egyet azonban „megígért” a nézőknek, nevezetesen, hogy nyitottan és kíváncsian közelít beszélgetőpartnereihez. Most, néhány hét elteltével látható, hogy a 34 éves színésznő nemcsak hogy betartotta a szavát, de kiváló választás is volt a délelőtti beszélgetős műsorhoz.


Jó néhány adásban láthattuk már egykori főiskolai osztálytársával, Fenyő Ivánnal Patríciát, aki hihetetlen érzékenységével valóban megnyitja interjúalanyait, s ők úgy tárulkoznak ki kérdéseire, hogy mégsem érzik azt,  visszaéltek volna a bizalmukkal.


Mint ahogy már megírtuk, a színésznő egyik beszélgetőpartnere, Szabó Zsófi a Facebook-oldalán köszönte meg Patríciának őszinteségét, amikor kijelentette, félreismerte a Jóban Rosszban szereplőjét.


Ám nem csupán a műsor vendégeitől, de a nézőktől is pozitív kritikát kap Kovács Patrícia. Az adások után, amelyeket ő vezet, egyre-másra olvashatók olyan posztok a legnagyobb közösségi oldalon, amelyekben a színésznőt méltatják.

Külön dicséret illeti meg a műsorvezető stylistját is, ugyanis Patríciát mindig a jó ízlés határain belül öltöztetik. A színésznő frizuráját azonban napról napra változtatják, így megjelenése mégsem válik unalmassá.


Patrícia elmondta, ez a feladat természetesen teljesen más képességeket igényel, mint a színházi és filmszerepei. Nincs szövegkönyv, nincsenek előre kitalált fordulatok, egy folyamatos improvizáció az egész. A műsor indulása előtt azt is elárulta, tartott attól, hogy eleinte sokat hibázik majd, ám ha így is volt, mi, nézők ezt aligha vettük észre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik