Szórakozás

Katie elhanyagolja Surit! Elvehetik tőle?

Rettenetes kritikákat kap Katie Holmes új darabja, ezért minden idejét a próbákkal tölti, hogy javítson a játékán. Lányával ellenben nem törődik eleget.

Hatalmas reményekkel vágott bele a Dead Accounts című darabba Katie Holmes, azonban beletört a bicskája. A kritikusok és a nézők egyaránt nagyon utálják a színdarabot, és leginkább a színésznővel van bajuk, aki szinte jelen sincs a színpadon, csak olyan, mint egy lélegző kelléktárgy. Mindez érthetően nagyon elszomorítja Katie-t, de nem adja föl, és most megtízszerezett erőbedobással készül az előadásokra. Minden percét extrapróbákkal és gyakorlással tölti, és éjjel-nappal azon dolgozik, hogy legalább elfogadható legyen a játéka. A színház volt mindig is a legnagyobb álma és szerelme, ezért jelenleg nincs annál fontosabb számára, mint hogy megfeleljen a darabban.

A vágyai és a profizmusa viszont megakadályozza, hogy odaadó anya legyen. Jelen állás szerint ugyanis egy perce sincs, amit Surival tölthetne. Az ötéves sztárcsemete kénytelen a dadájával elszórakozni egész nap, ami nem a legideálisabb egy kisgyerek számára, aki az apját is csak négyhavonta egyszer látja.


A karriert választja az anyaság helyett

Ajánlott videó

Olvasói sztorik