Szórakozás

Ilyen szexi még sosem volt a megasztáros Nagy Adri

Nagy Adri (Nagy Adri)
Nagy Adri (Nagy Adri)

A népszerű énekesnőnek hihetetlen élményben volt része a napokban. A Miamiban található Nemzetközi Pilotaképző Akadémia felkérte, hogy legyen az iskola reklámarca. S, ha már ott volt, néhány különleges fotó is készült róla.

Nagy Adri imád repülni, így nagyon örült, mikor a pilótaképző iskola felkérte őt, hogy segítsen népszerűsíteni az oktatásukat. Az akadémia központja Miamiban van, így meghívták oda a Megasztár felfedezettjét, nézzen körül náluk. Megismerkedett az iskolával, beült órákra, kipróbált egy különleges szimulátort is. Sőt, egy profi pilótával berepülték Miami környékét és a Bahamákon is járt. Az utazáson készült egy reklámfilm és volt egy különleges fotózás is, melyet Adri nagyon élvezett.


„Életem egyik legjobb élménye ez az út. Gyönyörű a környék, a repülés minden percét imádtam. Szuper lenne, ha az autóvezetői engedély letétele után egyszer majd egy pilótajogosítványt is szerezhetnék itt Amerikában. Bár ez még a jövő zenéje” – mesélte az énekesnő.

Adri számára azonban első az éneklés, így minden erejével karrierjére koncentrál. Készül legújabb kislemeze, amelyet Los Angelesben elismert amerikai producerek közreműködésével vesznek fel. Ezzel a dallal jelentkezik majd  az Eurovíziós dalversenyre, ahol nagy álma, hogy a nemzetközi döntőn képviselhesse Magyarországot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik