Szórakozás

Erős Antóniát szexi fotózásra kérték fel

Erős Antónia szép, okos, intelligens és egyre nyitottabb –  az internetezők erről számoltak be egy felmérés kapcsán, ahol az RTL Klub híradósát a legnépszerűbb sztárnak választották. Antónia a Story magazinnak azt is elárulta, korábban szexi fotózásra is felkérték, de ő nemet mondott.

Antónia nyár óta a Facebookon maga válaszol a rajongók kérdéseire, és bizony sokan meg is keresik.

“Rengeteg szívszorító történettel találkozom. Nem ritka, hogy pénzt vagy másféle adományt kérnek tőlem. Pénzt ugyan nem tudok adni, de tanácsot igen, vagy éppen abban segítek, hogy kit érdemes megkeresni az adott problémával” – mesélte a Story magazinnak a híradós, akit természetesen sok cukorbeteg is megkeres. Ilyenkor ő mindig elmondja, hogy csak mint érintett tud tanácsot adni a témában, orvosi segítséggel nem szolgálhat. Ugyanakkor rendszeresen tájékoztatja az internetezőket is az Egy Csepp Figyelem Alapítvány tevékenységéről, programjairól, melyek sok embernek hatalmas segítséget jelentenek akár a megelőzésben vagy adott esetben a betegség felismerésében és kezelésében.

De nem csak a szegénységgel vagy a cukorbetegséggel kapcsolatos dolgok kerülnek szóba az internetezők között, ha Erős Antóniáról van szó. Szívesen látnák a rajongók egy szexi fotósorozaton is. Antónia nem tagadja, hízelgő számára, hogy ilyen módon is kíváncsiak rá az emberek, de mint mondja, továbbra sem kíván ilyen fotózást vállalni, mint ahogyan a korábbi felkéréseket is elutasította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik