Szórakozás

Dundika, Pataki Zita és Orosz Barbi készülnek az esküvőre

Pataki Zita vőlegényével érkezett egy esküvő kiállításra, míg Dundika és Orosz Barbara egyedül válogatott a ruhaköltemények és a tortacsodák között.

Az igényes és magas színvonalú szolgáltatásokat kereső jegyespárok látogattak el a hétvégi Pearl Wedding Show-ra a VAM Design-ba. Több mint ötven kiállító, fashion show-k, tortakóstolás, zenekari-, fotós- és cinematográfus-bemutatók várták az érdeklődőket. Az érdeklődők pedig jöttek is szép számmal, köztük hazai hírességek is, akik épp érintettek is a témában.

„Nagy családi esküvőn lesz, s mivel mindketten vidéken születtünk, nem is volt kérdés, hogy elhagyjuk a fővárost, s a Mátra egyik csodás településére szervezzük a szertartást és a lagzit is” – kezdte mesélni csillogó szemmel Pataki Zita. „Azt még nem tudom, pontosan milyen lesz az esküvői ruhám, de a kialakult stílusomtól biztosan nem fogok eltérni: elegáns, finom szabásvonalú ruha, enyhén hullámos haj, natúr smink. Sok kérdésben még bizonytalanok vagyunk, ezért is jöttünk el Attilával az esküvő kiállításra, kaptunk is remek ötleteket. A lényeg egyébként, hogy ez a nap felejthetetlen és boldog legyen.”

A Pearl Wedding Show célja az volt, hogy a különlegességek bemutatásával újra ünneppé varázsolja az esküvőt. A statisztikai adatok szerint a házasságok száma már nem csökken olyan mértékben, mint korábban. Az idei év első kilenc hónapjában több mint 30 ezer házasságkötést regisztráltak, amely okot ad a bizakodásra, hogy az emberek számára igenis fontos a házasság intézménye. Ez a reményteljes tendencia pedig az esküvői szolgáltatások piacán is megmutatkozhat.

„Az esküvőnek felejthetetlen és tökéletes napnak, igazi ünnepnek kell lennie. Az ehhez szükséges körülményeket pedig csak a legjobb szolgáltatók biztosíthatják” – mondta a Gyöngyszem Esküvőszervező tulajdonosa, a kiállítás főszervezője, Deményné Marada Gyöngyi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik