Szórakozás

Ez az igazság Judy házasságáról

Szenvedélyes hétvégét töltött együtt Judy és férje, Balázs. Az énekesnő azt állítja, úgy érezték magukat, mint szerelmük kezdetén.

Ahogy a Story magazin megírta, csodás napokat töltött együtt egy wellness-hétvége keretében Judy és a párja. Az énekesnő a Hír24-nek is mesélt élményeiről, és arról, hogy most már világosan látja, minden kapcsolatért meg kell dolgozni.


Judy elárulta, mindebben édesanyja is segített neki, tulajdonképpen ő döbbentette rá arra, hogy mekkora szüksége van a kikapcsolódásra, és arra, hogy Balázzsal kettesben lehessenek. “Persze Maját sem hagytuk itthon, anyu velünk jött, és vigyázott rá, amikor mi romantikáztunk” – mesélte Judy. “Eddig sem volt komoly gond köztünk, de tény, egyre kevesebb időnk volt egymásra. Balázs rengeteget dolgozik, én meg minden időmet a gyermekemmel töltöm. Most azonban felelevenítettük a megismerkedésünk idejét, nosztalgiáztunk.

“Szinte új emberként tértem haza. Ismét nagyobb türelemmel élem a napjaimat, és most apróságokon sem cívódunk Balázzsal” – mesélte boldogan az énekesnő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik