Szórakozás

Válságban Natalie Portman házassága

Natalie Portman-Benjamin Millepied (Natalie Portman,  Benjamin Millepied)
Natalie Portman-Benjamin Millepied (Natalie Portman,  Benjamin Millepied)

Elégedetlen az életével Benjamin Millepied, Natalie Portman pedig azzal, ahogy a férje viselkedik, ami komoly ellentéteket szül közöttük.

A világ egyik legtökéletesebb párjának tűnik Natalie Portman és Benjamin Millepied, ám a háttérben ők is komoly gondokkal küzdenek. A balettművész ugyanis csak szenved Los Angelesben, ahol gyakorlatilag csak Portman férjének számít, és nem az ország egyik legnevesebb táncosának. New Yorkban ő volt az egyik vezető koreográfus, és a szakma elitjéhez tartozott, de mindezt gondolkodás nélkül feladta Nat karrierje érdekében. Azonban mostanra elege lett a mellőzöttségből és az unalomból. A frusztráltsága pedig csak egyre nagyobb az elmúlt hónapokban, amióta Natalie visszatért a kamera elé. Hiszen Benjaminnal ellentétben ő megint azt csinálja, amit szeretne, és sikeres is benne.

Az Oscar-díjas szépséget az persze nem zavarja, hogy ő a családfenntartó, az viszont annál inkább idegesíti, ahogy erre a férje reagál. Millepied ugyanis egész nap csak a pályafutását siratja, és hiába férne bele az idejébe, nem foglalkozik a fiukkal sem. Így az Alephről való gondoskodást kénytelen a jelenetek közti szünetekben megoldani Natalie. A helyzet érthetően rengeteg vitát is generál a páros között, így hiába vannak együtt lassan négy éve, és házasodtak össze augusztusban, távolról sem idilli a viszonyuk.


Válságban a mintacsalád

Ajánlott videó

Olvasói sztorik