Szórakozás

Újabb csapás Damura

damu roland (damu roland, )
damu roland (damu roland, )

A raboskodó egykori sorozatsztár nem számíthat szeretteire – írja a Blikk.

Damu Roland édesapjának, Rudolfnak és kedvesének, Edinának olyannyira rosszra fordult a sorsa, hogy se látogatni, se csomagokkal segíteni nem tudják – írja a bulvárlap. Rudi bácsi egyik napról a másikra él, azon gondolkodnak, hogy egyenek, vagy a rezsit fizessék, nemhogy vonatozásra és csomagküldözgetésre, még ennivalóra is alig telik neki.

Edina is nehéz helyzetben van, mert talált ugyan állást, igaz, próbaidős még, de anyukája került kórházba. A család abban reménykedett, hogy áthelyezik egy fővárosi börtönbe, de elutasították a kérelmet – mesélte a Blikknek a színész hozzátartozója. A Blikk tegnap arról írt, hogy Damura újabb bírósági tárgyalás vár, amelyben súlyos testi sértés vádja miatt kell majd felelnie – korábbi kedvese, Palácsik Tímea a szenvedő fél ezúttal is.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, Damu Roland a közelmúltban kérelmet nyújtott be a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságához azzal, szeretne Budapestre kerülni, mert szerettei a fővárosi börtönben könnyebben tudnák látogatni, mint Tiszalökön. Ám hiába várta reménykedve a választ a színész, azt elutasították.

„Roland továbbra is Tiszalökön marad. Ez nagy érvágás a kapcsolattartói számára, hiszen ha meg akarják látogatni, arra egy egész napjuk rámegy és az utazás is sokba kerül. Ez ellen a döntés ellen nem lehet fellebbezni. Roland sem tud mit tenni, mint hogy elfogadja” – mondta a Hír24 érdeklődésére Damu ügyvédje, Ruttner György.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik