Szórakozás
kés (kés)

Kiraboltak, megvertek és megkéseltek egy házaspárt

24.hu
24.hu

2012. 11. 29. 12:58

Huszonnégy órán belül elfogták a szegedi rendőrök egy házaspár feltételezett támadóit, a három gyanúsított a sértetteket saját otthonukban rabolta ki.

A szegedi rendőrség ügyeletére szerdán a hajnali órákban jelentették be a bűncselekményt. A helyszínen a sértettek elmondták, hogy egy puffanásra ébredtek, majd azt vették észre, hogy két ember van a lakásukban. Először a férjre támadtak, késsel megszúrták a kezén, a lábán, és ütlegelték. Miután ártalmatlanná tették, a feleségét is bántalmazták, majd az értékeikről faggatták őket, miközben a nyakukhoz kést szorítottak. A támadók végül némi készpénzt, a feleség aranyláncát és két mobiltelefont vittek el. A bántalmazottak nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A Szegedi Rendőrkapitányság már az esti órákban megállapította a két támadó személyazonosságát, majd a Negyvennyolcas utca egyik kocsmájában elfogták őket. A nyomozók kiderítették azt is, hogy a 42 éves békéscsabai férfinak és a 16 éves szeghalmi lánynak társa is volt, aki a ház előtt őrködött. A 41 éves szegedi lakost néhány órával később szintén elfogták. A rendőrök az elrabolt telefonokat és a támadáskor használt kést lefoglalták.

A három embert felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.