Szórakozás

Kikészült a próbák alatt a Voice énekese

Gyurki Beatrix és Schweitzer Dóra párbaja óriási feszültségekkel és hisztivel kezdődött. A mesterek szerint éppen ezért nem jól teljesítettek. Egyikül azonban továbbjutott. Hogy ki volt a jobb, holnap este kiderül.

Amekkora lehetőséget, akkora csalódásokat is rejtenek magukban a tehetségkutató műsorok. A Voice indulása óta az örömkönnyek mellett nem egyszer láthattunk már kiborulásokat. A múlt héten például Bokor Marianna nem tudta elfogadni kiesését, és vádaskodásba kezdett.

Ám a kikészüléshez nem kell ennyi sem, volt, aki már a próbafolyamat alatt is nehezen tudta tartani magát. A Voice holnap esti párbajadásának egyik énekese, Gyurki Beatrix mindent megtett, hogy a felkészülés alatt mindenki vele foglalkozzon. A lány elmondta, úgy érezte, nem tudja átugrani a továbbjutáshoz szükséges lécet, és kemény szóváltásba keveredett mesterével, Malek Andreával.


Bea azonban nem csupán tehetségét érezte kevésnek, a Voice mikrofonjával is meggyűlt a baja, végig azt állította, nem hallja magát és folyamatosan hisztizett. “Ha kishitű vagy, nem jutsz tovább, kisanyám” – kiabált a lánnyal Malek Andrea.

Gyurki Bea a karaokeműsor-vezető Schweiczer Dórát kapta párbajellenfélnek, produkciójuk Caramel szerint ezúttal értékelhetetlen volt. Hogy miért, az a holnap esti adásból kiderül, mint ahogyan az is, hogy a két lány mestere, Malek Andrea kit visz tovább az élő döntőkbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik