Szórakozás

Megmutatta csodás kislányát Stahl Judit

Bár Stahl Judit és gyermeke soha nem zárkózott el a nyilvánosságtól, az egykori tévés odafigyelt arra, hogy nem mutogassa a kis Hannát címlapokon. Most azonban a TV2 kameráinak köszönhetően láthatjuk, hogy a kislány csodaszép, kommunikatív és okos.

Ahogy egykor édesanyja, úgy Stahl Judit kislánya is versenyúszónak készül. A kis Hannát jóideje nem láthattuk, ám a hiradósból lett tévés most megmutatta a gyönyörű gyermeket.


“Hanna három és fél éve úszik, de nemrégiben kitalálta, hogy nem sima úszóedzésekre szeretne járni, hanem szinkronúszásra. Szerintem ezzel picit várnia kellett volna még, látszik is az úszodában, hogy ő a legkisebb” – mesélte Judit, aki mindig is törekedett arra, hogy a józan ész határain belül figyelembe vegye lánya kívánságait.


A tévés most a Fem3 új főzős műsorában tűnik majd fel, és a TV2 kamerái előtt elárulta, gyermeke a konyhában is partner, nem csak kóstolgat, de az ételek készítésében is besegít. “Mindent szeretek, kivéve a tengeri herkenyytűket” – mondta el Hanna, és hozzátette, hogy ez annyira így van, hogy egyenesen “halvegának” tartja magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik