Szórakozás

Kelly Clarkson rajong az amerikai fociért

Your Body című kislemezével a harminchetedik helyen köszönthetjük Christina Aguilera újdonságát. Kelly Clarkson slágere már a negyedik legjobb a Class FM listáján, és a Nyári lányok is egyre feljebb törnek.

Néhány napja debütált várva várt stúdióalbumával Christina Aguilera, amely elmondása szerint a szabadságot és az önkifejezést testesíti meg. Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő vadonatúj Your Body című felvétele ezen a héten a harminchetedik helyen tűnt fel a Class40-en.

Kelly Clarkson elszántan készül az amerikai foci szezonra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Get Up című slágerét a Dallas Cowboys csapatának dedikálta. A Cowboys-rajongó énekesnő talán hamarosan a dobogót is eléri, hiszen már a Class FM toplistájának negyedik helyén áll.

A Nyári lányok hetek óta hódítanak a leghallgatottabb rádió listáján. Az X Faktorból megismert énekesnők Pont jó című új dalát Rakonczai Viktor és Rácz Gergő szerezte, a szöveget Szente Vajknak köszönhetik. Már a cím is sugallja, hogy az előadók megtalálták saját zenei stílusukat, amelyben jellegzetes énekhangjuk tökéletesen kifejezi, hogy őszinte, igazi érzelmekről énekelnek. A Pont jó már a Class40 tizenegyedik helyezettje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik