Szórakozás

Csalással vádolja a Voice-t a kiesett énekes

bokor marianna (bokor marianna)
bokor marianna (bokor marianna)

Kiborult az első párbajadás egyik vesztese. Bokor Marianna azt állítja, hogy nem a Mesterek döntenek a Voice-ban, és nincsenek tiszta játszmák a műsorban – olvasható a blikk.hu-n.

A Karai Annával szemben alulmaradó Bokor Marianna nem tud belenyugodni abba, hogy távoznia kellett a TV2 tehetségkutatójából. Kiesésén káromkodva értetlenkedett: “egyszerűen nem értem! Le kellene vetkőznöm meztelenre? De miért nem mondanak akkor negatív kritikát, hogy mi a jó isten fa…t kellene még csinálnom ahhoz, hogy… hát hogy mi a g…it kéne már tényleg, komolyan mondom, nem tudom, mit kéne még tennem” – idézte az énekesnőt a blikk.hu.

A Facebookon pedig már csalással vádolta a csatornát.  Bokor Marianna szerint a mesterek csak bábuk, nem Caramel döntött a sorsáról, hanem megsúgták neki, hogy mit mondjon. ”Már előre el van döntve, ki lesz minden párosnál a továbbjutó! Szóval senki ne higgye azt, hogy ezek itt tiszta játszmák” – tette hozzá.

A TV2 cáfolja a vádakat. „Megértjük a versenyző csalódottságát, de ez nem jogosítja fel arra, hogy valótlanságot állítson a produkcióról. Írásban figyelmeztettük arra, hogy tartózkodjon a hasonló megnyilvánulásoktól” – mondta Wágner Tamás kreatív producer a lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik